Velkommen til Nord Kano- og Kajakklubb

VELKOMMEN TIL NORD KANO- OG KAJAKKLUBB

Vi er en liten kajakklubb som holder til i Langviksbukta på Bygdøy. Klubben har rundt 380 aktive medlemmer i alle aldre. Klubbens hovedaktivitet er turpadling i kajakk samt turløp. Det blir avholdt to fellesturer i uken: Onsdager kl. 18:00 og søndager

kl. 10:30 samt én årlig utflukt eller to til mer eksotiske farvann. I år tok vi i mot over 30 nye medlemmer på innmeldingsdagen.

 

Nå er det inntaksstopp med venteliste. Interessen for medlemskap i Nord KKK er nå så stor at det er ikke sikkert du kommer med før 2020. Ønsker du likevel å stå på ventelisten, må du sende navn og epostadresse til post@nordkkk.no. Alle nye medlemmer må ha gjennomført et introkurs, enten i klubbens regi eller fra annet sted. Neste inntak: I løpet av april 2019 vil de som kan få plass få informasjon om medlemskap og innbetaling av årskontingenten. All korrespondanse skjer via e-post.

Klubbens medlemmer har en Facebookgruppe for felles oppdatering.

Nye kajakker

I fjor kjøpte klubben  en Stellar 16 havkajakk, en dobbel surfski og to stabile havkajakker for å gi et bedre tilbud til den økte medlemsmassen. Tahe Fit er 61 cm bredd og er en meget stabil glassfiber havkajakk. Lettmann Meridian Touring er en robust plastkajakk. Den er 59 cm bredd og veier 27 kilo. Lettmann Meridian, Tahe Fit og Stellar 16 skal ligge i bod 1.

Vi har nå 5 stk Epic 18 Sport som er en stabil, men likevel rask og lett havkajakk i glassfiber. Den har to store lasteluker og en dagsturluke med tilgang fra cockpit. Like rask som Coastliner, men takler bølger som en havkajakk. De skal ligge nederst i bod 2 og kan brukes av alle klubbens medlemmer. Dette er en flott men dyr kajakk: Handle with care!

Surfski

Surfski er en gren innen kajakksport som er blitt svært populær internasjonalt. Båtene gir spesiell padleglede, tåler store bølger, og er tryggere enn tradisjonelle kajakker fordi de ikke fylles med vann. Skroget er lukket, padleren sitter i en selvlensende sittebrønn. Surfskiene våre ligger på den nye hengeren og er festet med en kraftig kodelås. Om våren og høsten kan det være en fordel med en våtdrakt og våtsko, eller en tørrdrakt. Klubben har kjøpt 5 tørrdrakter i forskjellige størrelser som henger i garderoben. Ønsker du veiledning ta kontakt med Einar (einar.kajakk@gmail.com).

Kontingent for 2019

Enkeltmedlemskap kr 600,- / år

Enkeltmedlemskap under 25 år kr 500,- / år

Familiemedlemskap kr 1100,- / år

Depositum for nøkkel kr 100,-

Årsmøte og dugnad 2019

ÅRSMØTE i NordKKK blir holdt i år i klubblokalet onsdag 20. mars kl 18:00. Dette er tidligere enn vanlig. I følge nytt regelement

fra Norges idrettsforbund er vi pålagt å holder årsmøte i løpet av mars 2019. På årsmøtet diskuterer vi bl.a.:

Ansvarsområder, valg av styre, forslag til budsjett for 2019, inkl. nytt utstyr, regnskap og status på tidligere aksjoner.

Har du lyst å bidra til vedlikehold og samtidig bli mer kjent med klubbens medlemmer, kan du møte på årets DUGNAD, onsdag 8. mai 2019, KL. 18:00. Etter dugnaden blir det noe å spise og drikke og en kort presentasjon av klubbens aktiviteter i sommer.

Adressen er Bygdøynesveien 14. E-post: post@nordkkk.no

Nord klubbdag 2019

Klubbdagen blir som vanlig i siste uken i august (kl. 18:00, onsdag 28. august 2019). Vi håper at så mange som mulig kommer.

Vi tar en felles tur til Huk, Paradisbukta eller rundt Gressholmen. Etterpå blir det noe godt å spise og drikke med andre medlemmer.

Kanskje du vil bli med og padle K4 racerkajakken. Det er lenge siden kajakken har vært i bruk, men nå er en flott mulighet til å prøve racerkajakken eller andre kajakker klubben disponerer.

© 2018 by Geoffrey Kempton. Proudly created with Wix.com

Kjeholmen-D.jpg