Stevner og turer 2019

Foto: Sune Wendelbo

STEVNER OG TURER 2019

Klubbens trener: Einar Kjerschow

Einar er vår padleekspert og deler gjerne sin kunnskap med klubbens medlemmer. Han trener regelmessig og er med i konkurranser både i Oslofjord og større mesterskap i utlandet. Einar ble verdensmester i sin aldersklasse i VM i Kajakkmaraton i 2016! Einar kan kontaktes på: einar.kajakk@gmail.com

om du ønsker treningstips eller kursing f.eks. i padleteknikk.

Fellespadling: Onsdager kl. 18:00 og søndager kl 10:30

Vi har faste turdager for medlemmer som ønsker å padle sammen med andre:

Onsdager kl 18:00 (ikke om vinteren) og søndager kl 10:30 for en litt lengre tur.

Vi fører alltid opp padlingen i loggboken, slik at vi vet hvilke båter som er ute og kan se akkumulert ­distanse over sesongen. NKKKs vandre­pokal blir overakt til medlem­met som padler flest ­kilometer hvert år.

Surfski

Klubben har nå fire singel surfski og en dobbel. De ligger på hengeren og kan brukes av alle klubbens medlemmer.

Einar har deltatt i mange surfskikonkurranser og holder surfskikurs på Bygdøy Sjøbad enkelte torsdager.

Torsdager kl 18:00 går SeaDog. Dette er et uformelt løp i surfski fra Bygdøy Sjøbad til Huk og tilbake på 4 km der man tar tiden på seg selv. Før eller etter løpet enkelte torsdager holder Einar minikurs i surfski. Følg med på Facebook - Bølgen Surfski.

Kayakk VM i Sandvika august 2020

VM krever ressurser fra alle klubbene i Oslo-området og Einar ønsker flere medlemmer fra NKKK som bidragsytere.

 

Klubbens høsttur i 2020 blir til Bolærene

De siste årene har klubben organisert en felles høsttur i september. I 2020 skal vi til Bolærene. Vi har fått Kommandantboligen i perioden 12.-13. september, 2 rom med 5 sengeplasser hver. Østre Bolæren er et glimrende sted som basecamp for å padle i Færder nasjonalpark. Skjærgården sør for Bolærne har en rekke små øyer og skjær – perfekt for padling. Vi kjører bil fra klubben om morgenen på en lørdag i september, overnatter på en av kystleddshyttene i Oslofjorden, og reiser hjem om ettermiddagen dagen etter. Det er 10 sengeplasser fordelt på 2 soverom i hovedhuset. NordKKK spanderer overnattingen. Alle medlemmer kan være med.

© 2020 by Geoffrey Kempton. Proudly created with Wix.com