Høsttur i Oslofjorden

HØSTTUR I OSLOFJORDEN – i år blir det til Bestemorstua i Bunnefjorden. Hytta ligger rett ved friområdet Bestemorstranda. Med den laftede hytta følger også et stabbur med to sengeplasser. Fra uteplassen kan du få med deg herlige solnedganger over Bunnefjorden!.

De siste årene har klubben organisert en felles høsttur i september. Vi pleier å

reise fra klubben på en lørdag, overnatter på en av kystleddshyttene i Oslofjorden, og reiser hjem dagen etter.

I år vi har fått Bestemorstua i perioden 4.-5. september.

2 rom med 5 sengeplasser hver. Velkommen!

 

Alle medlemmer kan være med. Kajakklubben dekker overnattingsutgifter.

I 2011 besøkte vi øya Kjeholmen som ligger i Bærums skjærgård. Øya har gamle stier, flotte strender og turmuligheter. Bildene på denne siden er fra Ytre Vassholmen som vi besøkte i 2012 (foto Ann Iren Glimsdal). Ytre Vassholmen er den ytterste av øyene utenfor Snarøya i Bærum kommune. Øya huser gamle bevaringsverdige bygninger fra 1870-tallet.

 

I 2013 gikk turen til Ommen som ligger på vestsiden av Nesodden, ca 15 kilometer fra Langviksbukta. I 2014 reiste vi tilbake til øya Kjeholmen og i 2015 var vi på Homlungen fyr på Hvaler, ca. 1 1/2 timers kjøring fra Oslo. Den fredede fyrstasjonen fra 1867 ligger på en vakker liten holme, adskilt med et sund på bare noen ti-meter fra Kirkøy på Hvaler - en del av Ytre Hvaler nasjonalpark.

 

Vi var på Tjønneberget på Hvasser i 2016. Tjønneberget ligger fantastisk til med utsikt mot Færder Fyr og verdens ende. I 2017 var vi på den gamle butikken på Nordre Langåra utenfor Brønnøya i Asker kommune. I 2019 var vi på Veierland, en bilfri øy som ligger mellom Sandefjord og Nøtterøy, og i fjor var vi like ved Horten.

HOSTTUR-1.jpg
HOSTTUR-1.jpg

press to zoom
HOSTTUR-2.jpg
HOSTTUR-2.jpg

press to zoom
HOSTTUR-11.jpg
HOSTTUR-11.jpg

press to zoom
HOSTTUR-1.jpg
HOSTTUR-1.jpg

press to zoom
1/11