Velkommen til Nord Kano- og Kajakklubb

VELKOMMEN TIL NORD KANO- OG KAJAKKLUBB

Vi er en liten kajakklubb som holder til i Langviksbukta på Bygdøy. Klubben har rundt 380 aktive medlemmer i alle aldre. Klubbens hovedaktivitet er turpadling i kajakk samt turløp. Det blir avholdt to fellesturer i uken: Onsdager kl. 18:00 og søndager

kl. 10:30 samt én årlig utflukt eller to til mer eksotiske farvann. I fjor tok vi imot over 30 nye medlemmer på innmeldingsdagen.

 

Nå er det inntaksstopp med venteliste. Interessen for medlemskap i Nord KKK er nå så stor at det er ikke sikkert du kommer med før 2022. Ønsker du likevel å stå på ventelisten, må du sende navn og epostadresse til post@nordkkk.no. Alle nye medlemmer må ha gjennomført et introkurs, enten i klubbens regi eller fra annet sted. Neste inntak: I løpet av april 2020 vil de som kan få plass få informasjon om medlemskap og innbetaling av årskontingenten. All korrespondanse skjer via e-post.

Klubbens medlemmer har en Facebookgruppe for felles oppdatering.

Nye kajakker

I fjor kjøpte klubben 4 nye Norse Vilje turkajakker som er 60 cm bred, 520 cm lang, og med en lasteluke bak. De skal ligge i bod 2.

Vi har nå også 6 stk Epic 18 Sport som er en stabil, men likevel rask og lett havkajakk i glassfiber. Den har to store lasteluker og en dagsturluke med tilgang fra cockpit. Like rask som Coastliner, men takler bølger som en havkajakk. De skal ligge nederst i bod 2 og kan brukes av alle klubbens medlemmer. Dette er en flott men dyr kajakk: Handle with care!

Surfski

Surfski er en gren innen kajakksport som er blitt svært populær internasjonalt. Båtene gir spesielle padleglede, tåler store bølger, og er tryggere enn tradisjonelle kajakker fordi de ikke fylles med vann. Skroget er lukket, padleren sitter i en selvlensende sittebrønn. Surfskiene våre ligger på den nye hengeren og er festet med en kraftig kodelås. Om våren og høsten kan det være en fordel med en våtdrakt og våtsko, eller en tørrdrakt. Klubben har kjøpt 5 tørrdrakter i forskjellige størrelser som henger i garderoben. Ønsker du veiledning ta kontakt med Einar - einar.kajakk@gmail.com

Kontingent for 2020

Enkeltmedlemskap kr 600,- / år

Enkeltmedlemskap under 25 år kr 500,- / år

Familiemedlemskap kr 1100,- / år

Depositum for nøkkel kr 100,-

Årsmøte og dugnad 2020

ÅRSMØTE i NordKKK blir holdt i år i klubblokalet onsdag 25. mars kl 18:00. Dette er tidligere enn vanlig. I følge nytt

regelement fra Norges idrettsforbund er vi pålagt å holder årsmøte i løpet av mars 2020. På årsmøtet diskuterer vi bl.a.:

Ansvarsområder, valg av styre, forslag til budsjett for 2020, inkl. nytt utstyr, regnskap og status på tidligere aksjoner.

Har du lyst å bidra til vedlikehold og samtidig bli mer kjent med klubbens medlemmer, kan du møte på årets DUGNAD,

onsdag 6. mai 2020, kl 18:00. Etter dugnaden blir det noe å spise og drikke og en kort presentasjon av klubbens aktiviteter i sommer. Adressen er Bygdøynesveien 14. E-post: post@nordkkk.no

Nord klubbdag 2020 - 50 års feiring for NKKK

Klubbdagen blir som vanlig i siste uken i august (kl. 18:00, onsdag 26. august 2020).

I år blir det Jubileumsfest. Vi håper at så mange som mulig kommer.

© 2020 by Geoffrey Kempton. Proudly created with Wix.com

SUNDAY-8.jpg