Stevner og turer 2019

Foto: Sune Wendelbo

STEVNER OG TURER 2019

Klubbens trener: Einar Kjerschow

Einar er vår padleekspert og deler gjerne sin kunnskap med klubbens medlemmer. Han trener regelmessig og er med i konkurranser både i Oslofjord og større mesterskap i utlandet. Einar ble verdensmester i sin aldersklasse i VM i Kajakkmaraton i 2016! Einar kan kontaktes på: einar.kajakk@gmail.com

om du ønsker treningstips eller kursing f.eks. i padleteknikk.

Fellespadling: Onsdager kl. 18:00 og søndager kl 10:30

Vi har faste turdager for medlemmer som ønsker å padle sammen med andre:

Onsdager kl 18:00 (ikke om vinteren) og søndager kl 10:30 for en litt lengre tur.

Vi fører alltid opp padlingen i loggboken, slik at vi vet hvilke båter som er ute og kan se akkumulert ­distanse over sesongen. NKKKs vandre­pokal blir overakt til medlem­met som padler flest ­kilometer hvert år.

Surfski

Klubben har nå tre singel surfski og en dobbel. De ligger på hengeren og kan brukes av alle klubbens medlemmer.

Einar har deltatt i mange surfskikonkurranser og holder surfskikurs på Bygdøy Sjøbad enkelte torsdager.

Torsdager kl 18:00 går SeaDog. Dette er et uformelt løp i surfski fra Bygdøy Sjøbad til Huk og tilbake på 4 km der man tar tiden på seg selv. Før eller etter løpet enkelte torsdager holder Einar minikurs i surfski. Følg med på Facebook - Bølgen Surfski.

Klubbens høsttur i 2019 blir til Veierland, en øy mellom Sandefjord og Nøtterøy

De siste årene har klubben organisert en felles høsttur i september. I 2019 skal vi til Veierland skole på Veierland, en bilfri øy mellom Sandefjord og Nøtterøy. Vi kjører bil fra klubben om morgenen lørdag 21. september, overnatter på en av kystleddshyttene i Oslofjorden, og reiser hjem om ettermiddagen søndag 22. september. Det er 10 sengeplasser fordelt på 2 soverom i hovedhuset. NordKKK spanderer overnattingen. Alle medlemmer kan være med.

Terminliste 2019

Kommer senere

 

© 2018 by Geoffrey Kempton. Proudly created with Wix.com

TRENING-B.jpg